Qeydiyyatdan keçə bilmirəm

Свободные темы
Ответить
karavai

Qeydiyyatdan keçə bilmirəm

Сообщение karavai »

Salam. Artıq üçüncü dəfədir cəhd edirəm, amma qeydiyyat mostbet keçə bilmirəm. Hər dəfə "texniki səhv" yazır. Mənim ölkəm Azərbaycandı, burada problem ola bilərmi? Vətəndaşlıq seçimində Azərbaycanı qeyd etdim, telefon nömrəmi yazdım, doğum tariximi – hamısı doğrudu. SMS gəlmir, emailə də təsdiq gəlmir. Bəlkə mən səhv bir addım atıram? Təcrübəsi olan varsa, addım-addım yaza bilərmi? Çox sağ olun.
Strannik

Re: Qeydiyyatdan keçə bilmirəm

Сообщение Strannik »

Dostum, bu problem son vaxtlar bir çox yeni istifadəçidə olur, tək deyilsən. Səbəb adətən budur: provayderlər bəzi ölkələrdə mostbet-in təsdiq mesajlarını bloklayır. Birinci məsləhət – email ilə qeydiyyatdan keç, ancaq Gmail ünvanı istifadə et (yerli poçt provayderlərində problem olur). İkinci, "bir kliklə" qeydiyyat üsulunu seç – Google, Twitter və ya Telegram hesabın vasitəsilə. Üçüncü, əgər SMS gəlmirsə, nömrənin başında +994 olduğuna əmin ol. Bəzən operatorlar beynəlxalq SMS-i bir neçə dəqiqə gecikdirir. Dördüncü, VPN proqramı ilə başqa ölkə (məsələn, Türkiyə) seçib cəhd et. Mən özüm də ilk dəfə qeydiyyatdan keçəndə 2 gün əziyyət çəkmişdim. qeydiyyat mostbet linkinə gir, bir də yoxla. Ən pis ssenaridə, dəstəyə yaz – onlar sənin üçün əl ilə hesab yarada bilərlər. Təslim olma, bir yol mütləq tapılacaq. Əgər alınmırsa, başqa brauzer, başqa cihaz, başqa internet bağlantısı – bunları sına. Uğurlar!
Ответить